Om oss

Hej!

Jag som driver Ballongbud.se heter Therese Cool( ja på riktigt^^) och är en kreativ person som håller till i Årsta precis utanför tullarna i Stockholm. Som många småföretagare har jag många strängar på min lyra och är i grunden floristutbildad men trivdes inte riktigt så bytte helt enkelt inriktning och satsade på färg och form i annat material istället- ballongkonst.

Jag startade eventbolaget coolevents.se 2013 och jobbade till en början bara med barnkalas som underhållare, ansiktsmålare och gjorde ballongfigurer men det utvecklades med tiden till ett eventbolag med inriktning på barnaktiviteter & mer storskalig ballongdekor.

 Ballongbud.se har hela tiden bara varit en liten sidoverksamhet "för att det var kul" och var ingenting jag hade några planer på att utveckla. 

Men när pandemin slog till så blev det ju ett snabbt skifte av fokus när eventen gick ned till noll men ballongbud.se's försäljning gick upp som en raket. Svaret var då enkelt var min väg som företagare skulle gå och när en butikslokal jag spanat på länge blev ledig så var det ingen tvekan- det skulle bli en ballongbutik. Också lite konstigt i pandemitider att satsa på en fysisk butik men under vår första helg öppet(skrivande stund) så har responsen varit fantastisk. Här i Årsta gillar invånarna att handla lokalt och jag uppskattar verkligen alla fina kunder som kikat in och lyckönskat <3

Butiken hittar du på sköntorpsvägen 11 i Årsta, snett emot andra busshållplatsen (Ymsenvägen) från Gullmarsplan.

Butiken har endast öppet fasta tider:

Fredagar 14-18

Lördagar 9-13

men jag är oftast på plats i butiken under kontorstider mån-fre med undantag för några tillfällen då jag är ute på de få uppdrag som finns nu för eventdelen. Så om man ringer och dubbelkollar först så är det absolut möjligt att komma och handla i butiken andra dagar och tider. Men här på nätet är det självklart alltid öppet :) 

Stort tack till dig som handlar och håller mitt företag igång nu när det behövs extra mycket <3 

Glada hälsningar

Therese