Om oss

Hej!

(Kontaktformulär längst ned på sidan)

Jag som äger och driver Ballongbud.se heter Therese Cool och är en kreativ person som håller till i Årsta precis utanför tullarna i Stockholm. Som många småföretagare har jag många strängar på min lyra och är i grunden floristutbildad men trivdes inte riktigt så bytte helt enkelt inriktning och satsade på färg och form i annat material istället- ballongkonst.

Jag startade eventbolaget coolevents.se (först kallat Artsy Ideas) 2013 och jobbade till en början bara med barnkalas som underhållare, ansiktsmålare och gjorde ballongfigurer men det utvecklades med tiden till ett eventbolag med inriktning på barnaktiviteter & mer storskalig ballongdekor.

 Ballongbud.se har hela tiden bara varit en liten sidoverksamhet "för att det var kul" och var ingenting jag hade några planer på att utveckla. 

Men när pandemin slog till så blev det ju ett snabbt skifte av fokus när eventen gick ned till noll men ballongbud.se's försäljning gick upp som en raket. Svaret var då enkelt var min väg som företagare skulle gå och när en butikslokal jag spanat på länge blev ledig så var det ingen tvekan- det skulle bli en ballongbutik. Också lite konstigt i pandemitider att satsa på en fysisk butik men redan under vår första öppethelg så var responsen fantastisk. Här i Årsta gillar invånarna att handla lokalt och jag uppskattar verkligen alla fina kunder som kikar in.

Butiken hittar du på sköntorpsvägen 11 i Årsta, snett emot andra busshållplatsen (Ymsenvägen) från Gullmarsplan, dock utan fasta öppettider som det ser ut nu men jag är oftast på plats i butiken under kontorstider ons-fre med undantag för de tillfällen som det är uppdrag från dekorsidan av företaget vilket ökar i stadig takt.

Så om man ringer och dubbelkollar först så är det absolut möjligt att komma och handla i butiken andra dagar och tider. Här på nätet är det självklart alltid öppet :) 

Stort tack till dig som väljer att handla ballonger av just mig, det betyder enormt mycket <3 

Glada hälsningar

Therese

För att komma i kontakt, mejla therese@ballongbud.se eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret nedan: