Annorlunda barnkalas i Stockholm

Ballongbud.se ägs av företaget Cooler Things Sthlm AB (tidigare Artsy Ideas Sthlm AB) som underhåller på event och barnkalas med både ballongtrix, ansiktsmålning, glittertatueringar samt skapar ballongdekorationer dagen till ära. Behöver du extra festliga dekorationer till ditt kalas eller event hjälper vi mer än gärna till med det. Vi ser till att ditt kalas blir ett minne för livet.

Underhållning, ansiktsmålning och massor av ballonger

Våra ballongkonstnärer erbjuder underhållning genom att skapa roliga ballongfigurer på barnkalaset. Ballonghundar, bläckfiskar, rymdpistoler eller hästar. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad våra medarbetare kan skapa i ballongväg. Ansiktsmålning på kalaset är alltid poppis. Låt dem förvandlas till tigrar, fjärilar eller fantasifigurer, det kommer garanterat bli en succé. 

Ta gärna en titt på vår kalassida(klicka här) där vi skriver mer om hur våra kalas fungerar. Vi har både små och stora kalaspaket- missa inte vår nyhet sjöjungfrukalas! En riktig sjöjungfru som simmar med barnen i poolen? Helt otroligt!


Fler bilder hittar du genom att klicka HÄR
Produkter

Summa:

0 kr

Till kassan