Bygg ditt ballongbud

Här kan du steg för steg kombinera din egna ballonglåda precis som du vill ha den. Du kan välja mellan två olika storlekar på lådan och sedan fylla den med antingen runda eller hjärtformade ballonger som du själv väljer färg på. Lägg till en eller flera presenter och avsluta med ett fint kort med personlig hälsning!

OBS! ballongerna är ministorlek (ca 15 cm i diameter uppblåsta som max) och de svävar ej utan är tänkta som ett extra roligt packningsmaterial åt presenten du väljer. Du kan välja att lägga till en heliumballong i listan av presenter och DEN svävar såklart. Om du väljer heliumballong får det endast plats ca 4 st småballonger i lilla lådan.

Tänk på att DHL endast hämtar och levererar paket under vardagar. Vill du att paketet ska komma fram på en måndag måste du alltså beställa på torsdagen innan så vi hinner att skicka det under fredag förmiddag. Detta gäller ej paket som ska levereras inom Stockholmszonen då de körs ut med budfirma, så då går  det bra att beställa söndag för leverans måndag. Se zonerna Stockholm och Uppsala här

Bygg ditt ballongbud

Börja om

Kartong

-- Välj --
 • Låda 50x40x30cm inkl frakt
  195 kr
  Välj
 • Låda 60x40x40cm inkl frakt
  275 kr
  Välj

Ballonger - Färg

Ballonger - form

Ditt ballongbud

  Sammanfattning

   • Totalt
    0 kr
   Lägg till i varukorgen


   Produkter

   Summa:

   0 kr

   Till kassan