Annorlunda barnkalas i Stockholm

Ballongbud.se ägs av företaget Artsy Ideas Sthlm AB som underhåller på event och barnkalas med både ballongtrix, ansiktsmålning, glittertatueringar samt skapar ballongdekorationer dagen till ära. Behöver du extra festliga dekorationer till ditt kalas eller event hjälper vi mer än gärna till med det. Vi ser till att ditt kalas blir ett minne för livet.

Underhållning, ansiktsmålning och massor av ballonger

Vi ordnar bland annat ballongbågar och bordsdekorationer till festliga tillfällen såsom dop, invigningar, kalas och även till bröllop.

 

Våra ballongkonstnärer erbjuder underhållning genom att skapa roliga ballongfigurer på barnkalaset. Ballonghundar, bläckfiskar, rymdpistoler eller hästar. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad våra medarbetare kan skapa i ballongväg. Ansiktsmålning på kalaset är något de flesta barn uppskattar. Låt dem förvandlas till tigrar, fjärilar eller fantasifigurer, det kommer garanterat bli en succé. 

Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller vill boka oss inför nästa kalas, fest eller event. Skicka ett mail till therese@ballongbud.se eller ring oss på telefon 0707-157 404.

 

Fler bilder hittar du genom att klicka HÄR
Produkter

Summa:

0 kr

Till kassan