Annorlunda barnkalas i Stockholm

Ballongbud.se ägs av företaget Artsy Ideas Sthlm AB som underhåller på event och barnkalas med både ballongtrix, ansiktsmålning, glittertatueringar samt skapar ballongdekorationer dagen till ära. Behöver du extra festliga dekorationer till ditt kalas eller event hjälper vi mer än gärna till med det. Vi ser till att ditt kalas blir ett minne för livet.

Underhållning, ansiktsmålning och massor av ballonger

Vi ordnar bland annat ballongbågar och bordsdekorationer till festliga tillfällen såsom dop, invigningar och kalas. Våra ballongkonstnärer erbjuder underhållning genom att skapa roliga ballongfigurer på barnkalaset. Ballonghundar, bläckfiskar, rymdpistoler eller hästar. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad våra medarbetare kan skapa i ballongväg. Ansiktsmålning på kalaset är något de flesta barn uppskattar. Ansiktsmålning ingår i alla våra kalaspaket och kan anpassas till flera olika teman. Låt barnen förvandlas till tigrar, fjärilar eller fantasifigurer, det kommer garanterat bli en succé. Här hittar du mer information kring våra kalaspaket och vad vi har att erbjuda.

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller vill boka oss inför nästa kalas eller event. Skicka ett mail till therese@ballongbud.se eller ring oss på telefon 0707-157 404.

 

 kalas barnkalas ballonger


Produkter

Summa:

0 kr

Till kassan